רכיבים –
2 ועוד 1/2 סקופים של קוואקר
4 סקופים של אבקת חלבון
1/2 כוס רסק תפוחי עץ לא ממותק
1/2 כוס בננה מרוסקת (אפשר רק בננה או רק רסק תפוחי עץ, פשוט תכפילו את הכמות של הבננה או הרסק )
3 כפיות אבקת סטיביה, כל ממתיק אחר, כמו סוכרלוז, הוא ממש לא טבעי ולא בריא.
2 ביצים
כפית גדושה אבקת אפיה
קמצוץ מלח
הכנה –
מערבבים את כל היבשים בלי אבקת האפייה.
מכניסים פנימה את הביצים רסק התפוחים והבננה. אפשר להמיר את הבננה לרסק תפוחים לא ממותק- אותה כמות.
מערבבים היטב. מחממים את התנור ל200 מעלות. מערבבים פנימה את אבקת האפיה. מוזגים למיני מאפינס ואופים כ25 דקות.
העוגיות מזהיבות ומשחימות מעט.
נותנים להן להתקרר ושומרים בקופסא אטומה או בפריזר.
ניתן להפשיר במיקרו לאחר הקפאה.